IndyColts

Rövid hírek

Ballard jobbkeze visszautasította a Brownst

Bár egészen múlt hétvégéig az egyik legbiztosabb jelöltnek tűnt Edd Dodds a barnák GM székéért folytatott versenyben, de hétfőn visszautasította az újabb interjút arra hivatkozva, hogy még van néhány befejezetlen ügye Indianapolisban. Sokan kész ténynek tekintették, hogy amennyiben Robert Saleh, a 49ers védőkoordinátora, lesz a befutó akkor Dodds lesz a barnák következő ügyvezetője, azonban a clevelendiek más irányba indultak és végül Vikings támadókoordinátora, Stefanski mellett döntöttek.

Ez számunkra mindenképp egy jó előjel, hiszen Dodds képességeiről nagyon sok jót lehet olvasni, és az ő neve lehet az egyik garancia arra, hogy a ligában a legnagyobb, 96,5 millió dollárnyi fizetési sapkában lévő pénz átgondoltan lesz elköltve.

A Colts védőfal edzője a Panthers-hez igazolt

Az elmúlt két évben remek munkát végző védőfal edzőnk a Panthers csapatához igazolt. A Carolina-ban összeálló új stáb magához csábította Mike Phair-t aki irányításával a csapat a PFF értékelése szerint a 15. legjobb védőfal egység volt a 2019-es szezonban.

Az új jövőbeni edző feladata egyszerre lesz hálás és hálátlan, mivel egy alapvetően jól teljesítő egység eredményeit kell fenntartani és tovább fejleszteni, viszont az emberanyag adott hozzá. Sőt, a korai draft elemzésekben az elkapó mellett a legtöbben a védőfal további erősítést látják szükségesnek így akár egy fiatal tehetséges játékos kezdeti szárnybontogatásait is felügyelnie kell majd.

Chase McLaughlin további egy évig Colt marad

Decemberben a waiverről felvett McLaughlin egy éves új szerződést kapott, így harcban lesz a jövő évi rúgó posztért folytatott versenyben. A PFF által az all-rookie csapatba választott fiatal újonc decemberben Vinatieri sérülése után csatlakozott a keretünkhöz. Az utolsó négy mérkőzésen mind a 11 extra pontját értékesítette valamint a lehetséges hatból öt mezőnygólt is berúgott. A szerződésből és a nyilatkozatokból az látszik, hogy elégedettek voltak vele így ennek fényében csak még valószínűbb, hogy jövőre már nem Viny lesz a rúgónk.

George Young a Hírességek Csarnokában

George Young, a Baltimore Colts korábbi játékos megfigyelője és edzője, az NFL 100 éves jubileumi évének keretében beválasztásra került a NFL Hírességek Csarnokába. Young 1968-ban kezdte Coltsos karrierjét játékos megfigyelőként, majd a front office-ban egészen a személyi ügyekért felelős igazgatói székig vitte(Director of Player Personnel). A ’70-es Super Bowl idején támadófal edzőként ért fel a csúcsra, majd 1973-tól két szezonon át volt a Colts támadó koordinátora.

Young 1979-88-ig a Giants general managere volt, és ez idő alatt 8 rájátszás részvétel, 4 NFC győzelem és 2 Super Bowl volt a mérlege valamint rengeteg Pro Bowlert választott ki, köztük Lawrence Taylor és Phil Simms-t is.

A modern kor játékosai még nem kerültek kihirdetésre, de két korábbi játékosunk Edgerrin James és Reggie Wayne is bent van az utolsó körben, így lehet idén akár három fővel is bővülhet a cantoni kontingensünk.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük