IndyColts

Mock draft – Vendégposzt

Áprislis 20-a van hétfő. A hétvégi csodálatos idő valamint az otthon maradás rádöbbentett minket, hogy a FA piac és a major sportok körüli kavalkád miatt alig se vettük hogy nyakunkon a draft.
Több mockkal is készültünk nektek de először úgy gondoltuk egy igazi profi segítségét kérjük, hogy segítsek elkalauzolni az egyetemi tehetségek végtelennek tűnő tengerében. Felkértük Szécsényi Tamást az NCAA Football Hungary facebook csoport adminját, ezúton is szeretnénk megköszönni neki alapos munkáját.

A rendhagyó drafthoz rendhagyó mock is illik, úgy hogy arra gondoltunk két verzió gyártására is kérjük fel Tamást az első verzióban minden marad az eredetiben a második verzióban pedig csapatunk enged a média nyomásának és felül a hype vonatra és feltradel az első körbe.

Lássuk a mockot:

Colts Mock 2020 (without trade)

2/34 Zack Baun (Edge/OLB, Wisconsin)

Az elkapó szerintem nagyobb need, viszont azt 10 pickkel később is lehet vinni az idei, nagyon minőségi class-ban. Így egy másik hiányposzt felé fordultam. Egy olyan felé ahová itt még épp lehet találni egyjó kis játékost.

2/44 K.J. Hamler (WR, Penn State)

Az előbb beígért elkapó pick. T.Y. Hilton megoldja a szélső elkapó posztot mellé pedig tökéletes lesz Hamler. Sokoldalú játkos aki visszahordóként is igen veszélyes. Tökéletes pick a Colts-nak. Egyik kedvenc játékosom idén ez által nagyon jó helyre kerülhet.

3/75 Jalen Hurts QB, Oklahoma)

Rivers egyértelműen nem a hosszú távú megoldás. Oklahoma szurkolóként közel áll Hurts a szívemhez. És emiatt én mindössze két edző keze alatt tudom elképzelni. Frank Reich és Bill Belichick ez a két edző.  Ők képesek a neki való sémát megteremteni és mivel nem azonnal kell beugrania, így még rengeteget fejlődhet.

4/122 Logan Stenberg (OG, Kentucky)

Elment az első három pick a három legfontosabb helyre. Viszont a támadófalra is kell valamennyit fordítani. Sajnos nem igazán maradt más. Az Orgeon guard-ja (Shane Lemieux) és közte gondolkodtam és végül a Kentucky falemberére esett a választásom.

5/160 Isaiah Hodgins  (WR, Oregon State)

Én a Hamler pick után se érzem annyira acélosnak ezt a WR sort. Így az 5. körrel hoznék még ide valakit. Az egyetemen az Oregon State-en kiemelkedő volt, de nem elit. Tetszett a játéka és szerintem nagyon jó kis húzás lenne itt a Colts-nak.

6/193 Lamical Perine (RB, Florida)

Nem igazán tudom hova kell még égetően játékos a Colts-ba. Nekem a keret nagyon tetszik. Egyedül a CB, ami nem annyira acélos, de arra a következő picknél kitérek. Perine egy elkapni valamelyest tudó futó, akiben látok potenciált és kezdetben rotációba szerintem tökéletes.

6/197 Lamar Jackson (CB, Nebraska)

Abszolút megvett engem a neve miatt. Igazából én arra hajlok, hogy Logan Ryan-t igazolja le a Colts és azzal viszonylag megoldódna a probléma. A biztonság kedvéért azért az utolsó választást cornerback-re lövöm el, de ez a lényegi dolod az a Ryan szerződtetés lenne.

 

Colt Mock with trade

1/23 TRADE: Jordan Love (QB, Utah State)

(megy a 2/34 és 2/44) (jön az 1/23 és 3/98)

Irányítóra mindenképp szüksége van a Colts-nak. Nem idénre, így bevállalhatnak olyan játékost is akinek van még mit tanulnia. Személy szerint én nem annyira mozognék fel, de azért a Patriots-Saints páros veszélyes lehet arra, hogy elvigyék Love-ot.

3/75 Netane Muti (OG, Fresno State)

Nekem ő egy sötét ló. Sokaknak nagyon tetszik, de én nem igazán tudom hova tenni. Top belső falemberek között nincs épp ezért nálam, de szerintem itt viszonylag értékén van, és jó üzletet csinál vele a Colts.

3/98 Chase Claypool (WR, Notre Dame)

Az elkapók krémjéről lemaradt az Indianapolis. Claypool-ról mondták azt is, hogy TE-ben fogják használni, a nagy termete és a fizikuma miatt, de én tartom magam ahhoz, hogy ő marad elkapóban.

4/122 Joshua Kelly (RB, UCLA)

Tartom, hogy kell egy ügyeskezű, elkapni is tudó futó. Kelly nagyon jól játszott a UCLA-n és Nyhiem Hines, valamint Marlon Mack mellett egy nagyon jó, és olcsó futó trió alakul ki.

5/165 TRADE: Thaddeus Moss (TE, LSU)

(megy az 5/160)(jön az 5/065 és 7/223)

Elment Eric Ebron és Jack Doyle mellé kell valaki. Öt hely hátramozgással és extra 7. körrel is elérhető lesz Moss, akit én ennél többre tartok, de benne van, hogy sokat fog csúszni.

6/193 Evan Weaver (LB, California)

Ezúttal a LB poszt szívta meg. Sőt, jobban, mint az előző mock-ban a belső támadófalember. Mindössze a 6. körben választanak ide. Muszáj hozni ide valakit, de sajnos nem idén találják meg a következő Darius Leonard-ot.

6/197 Lamar Jackson (CB, Nebraska)

Ezen a választáson nem változtattam. Továbbra is tartom, hogy Logan Ryan a megoldás a Colts secondary-be, így bőven elég a Lamar Jackson pick nekik.

7/223 Tanner Muse (S, Clemson)

Felvetődött, hogy őt is Linebacker-nek használnák, így legalább a gyengébb LB drafton lehetne valamicskét kozmetikázni.

 

Mit gondoltok, milyenek lennének ezek a választások, ti maradnátok az eredeti választásoknál vagy meghúzva egy Sonny Weavert felcserélnétek az első körbe?

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük